Sjøfronten i Mo i Rana fikk hederlig omtale på landskapsarkitekturprisen 2018

Der MO I RANA møter fjorden ligger sjøfronten, bygget på fyllmaser fra byens industri, gruver og jernverk.
20.10.16. åpnet første byggetrinn. Basert på 1 premie i idekonkurransen i 2013 om utforming vunnet av Arkitektgruppen Cubus. Prosjektet er utført sammen med Haltenbanken og NODE rådgivende ingeniører. De bærende ideene bak utformingen er felleskap, identitet og soliditet og mottoet fra konkurransen "Løfte sammen" er ivaretatt i prosessen etter konkurransen med folkemøter og workshops og gjenbruk av lokale materialer og kunnskap. Les mer om prosjektet på våre prosjektsider.  

Under NLAs fagdag i porsgrunn fredag 6.april fikk prosjektet hederlig omtale i forbindelse med utdeling av landskapsarkitekturprisen 2018. Det er en fin annerkjennelse for et prosjekt som også har fått stor internasjonal oppmerksomhet etter konkurransen ble vunnet i 2013.